50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Петър Белберов дебютира в профи бокса

0
Петър Белберов
БФБокс

Българският боксьор в тежка категория Петър Белберов се готви за дебют в професионалния бокс. Той ще дебютира на 18 февруари по време на галавечер в Чехия. Това разкри неговият мениджър Митю Митев – Мутата, който е бивш профи боксьор.

За момента не е ясен съперникът на Белберов, тъй като първоначалният вариант е отпаднал. Желанието на Белберов е да направи пет мача в рамките на една година, които да го вкарат в топ 100 на ранглистата.

„Целта е да Петър да направи 5 мача през тази година срещу солидни противници. Срещите ще бъдат в чужбина, но ще се опитаме поне една среща да е в България. Искаме да влезе в Топ 100 на ранглистата още през 2023 г.“, каза Митю Митев пред „Спортната джунгла“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.