ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пета загуба за Марица във волейболната Шампионска лига

0
Марица Пловдив
VolleyMaritza.bg

Женският волейболен Марица Пловдив допусна петата си загуба в груповата фаза на Шампионската лига. В среща от група Е маричанки отстъпиха с 0:3 (20:25, 9:25, 20:25) у дома в „Колодрума“ срещу полския Хемик Полице.

Полякините имаха пълно превъзходство по време на целия мач, но бяха особено убедителни във втората част, когато размазаха съперника с 25:9.

В първия и в третия гейм българският доминант успя да достигне до 20 точки, но не намери противодействие на силната игра в атака на Хемик.

Ива Дудова реализира 10 точки за Марица, а Боряна Ангеова, Добрина Христоскова и Виктория Коева добавиха по 6 точки.

В последния си сблъсък от тазгодишното издание на турнира Марица гостува на Търговище. Двубоят в Румъния е на 8 февруари, а преди това пловдивчанки ще мерят сили с ЦСКА в родния шампионат.

Наставникът Борислав Крачанов започна със следния стартов състав: Лора Славчева, Добрина Христоскова, Виктория Коева, Мария Кривошийска, Боряна Ангелова, Ива Дудова и либерото Мила Пашкулева.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.