ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пеп Гуардиола: Аз съм гений

0
Хосеп Гуардиола
Снимка: Twitter

Джосеп Гуардиола смята, че смените му в мача с Челси са брилянтни. Манчестър Сити“ спечели с 1:0, като Рияд Марез вкара победния гол след подаване от Джак Грийлиш. И двамата играчи влязоха като резерви три минути и 43 секунди по-рано. Аз съм гений, заяви старши треньорът на Манчестър Сити, коментирайки своите смени.

След това обаче Гуардиола отбеляза, че смените му в мача с Евертън, завършил, 1:1 не са били гениални.

Успехът позволи на Сити да се доближи на 5 точки до лидера Арсенал, като любопитното е, че в неделя Манчестър Сити и Челси отново ще излязат един срещу друг, но този път в двубой от първия кръг в турнира за Купата на Англия на „Етихад“.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.