ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Павлин Николов взе властта в Спартак Варна

0
Павлин Николов
Снимка: Сайт на Спартак Варна

Генералният спонсор на Спартак Варна Павлин Николов вече официално е в управата на клуба. Той бе избран за председател на Управителния съвет на Общото събрание на „соколите“, което се проведе в Юнашкия салон. Досегашният шеф на УС Асен Миланов стана заместник-председател.

Новият Управителен съвет е от 9 души и в него влязоха също съдружникът на Николов – Светослав Миладинов, бившият шеф на хандбала у нас Александър Евтимов, легендарният баскетболист Тодор Стойков, адвокат Бранимир Балачев, заклетият фен Стефан Калименов, Димо Андонов и Красимир Кузманов.

Любопитно е, че Стойков се завръща в управата на Спартак след три години.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.