ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Павел Колев със „специален поздрав“ за Венци Стефанов

0
Павел Колев
LAP.bg

Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Павел Колев отвърна на боса на Славия Венцеслав Стефанов, който намекна, че Колев е имал нечисти действия по време на Европейското в България до 17 г. през 2015-а.

Тогава Колев бе зам.-изпълнителен директор на БФС, а Венци Стефанов – част от Изпълкома. Павел Колев написа следното във Фейсбук:

„Специален поздрав за Венци Стефанов, който, както винаги, нищо не е разбрал за Евро 2015 (нищо, че е член на Изпълкома на БФС по това време, простено му е, зает е бил да говори със съдиите по телефона вероятно), с един цитат от „Панчатантра“ (отново за него пояснявам: най-разпространената книга в света след Библията, преведена над 200 пъти на повече от 60 езика от IV век до днес):

Духът, а не плътта старее у благородния човек. Но е обратно у злодея – подлец остава той навек.“

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.