50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Партизан показа дали Бистрица е ЦСКА в контролата

0
Празен стадион на Партизан за числото
Снимка: Partizan fans/Twitter

Феновете на Партизан дадоха да се разбере какво мислят по въпроса за „истинско“ ЦСКА. За нещастие на проекта ЦСКА 1948, който играе в Бистрица, по време на приятелския мач със сръбския колос от страна на домакините отношението бе като към редови съперник.

Известните по цял свят люти „навиячи“ пък оставиха своя дом празен и така нагледно стана ясно на всички, че въпросният клуб не представлява никакъв интерес зад граница. Всеки сам може да прецени за себе си каква реакция щеше да предизвика появата на ЦСКА в Белград! Двата столични гранда са с побратимени агитки от край време, а топлите отношения се пренасят и към лесното привличане на специалиста Саша Илич, запътил се уверено към шампионската титла у нас на крехка треньорска възраст.

Партизан баскетбол фенове ултраси

Несъмнено хиляди щяха да дойдат за Сале и ЦСКА, макар и в приятелски мач, а гостуващата агитка също щеше да е масирана, но… ако в Белград днес играеше 31-кратният шампион на България. За проекта от полите на Витоша можете ясно да видите какъв беше интересът от заглавната снимка. Можете да прецените колко хора дойдоха снощи за баскетболния Партизан и какво шоу направиха срещу Олимпиакос, а днес за футболния… мижав интерес.

Колкото и някои медии все още да се опитват да пропагандират, родният фен е наясно къде играе ЦСКА, кой плати 8 милиона лева за емблема и след това още около 5 милиона лева за дългове от старото дружество. ФИФА, УЕФА, КАС и кой ли не призна ЦСКА за ЦСКА, но на някои хора явно не им е удобно да го направят. Или така им е наредено…

ЦСКА фенове хълмн в Бистрица сектор г

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.