ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Паро Никодимов: Сега е времето да ги сложим на място!

0
Аспарух Никодимов
Снимка: lap.bg

Легендарният футболист и треньор на ЦСКА – Аспарух Никодимов, сподели мнението си за ключовия за титлата двубой между любимите му „червени“ и Лудогорец. Срещата е от 20:15 часа на стадион „Българска армия“, а Паро заяви, че сега е времето на столичния гранд да удари по хегемона. Никодимов сподели, че треньорът Саша Илич и играчите ще разчитат на подкрепата на 16-17 000 души по трибуните и трябва да отвърнат с добра игра.

„Време е да ги сложим на място! Ние така мислим и така искаме. Предполагам, че играчите са наясно за какво става въпрос. Вземем ли мача сме шампиони на 95 процента. Ако не победим, се знае кой ще бъде шампион на България.

„Лудогорец няма да допусне друга грешка, ако ние не ги победим на „Армията“. На силния трябва да му удариш едно рамо в труден момент, за да се изправи и продължи напред. Напоследък ЦСКА не се представят блестящо. Редуват силни и слаби мачове, не са в оптимална форма. В този двубой обаче трябва да дадеш максимума и да вземеш трите точки“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.