Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ПАОК анонсира Десподов с надъхващ клип (ВИДЕО)

0
Кирил Десподов
Снимка: lap.bg

ПАОК Солун загатна за трансфера на Кирил Десподов, който Nostrabet съобщи в събота вечер. Гръцкият гранд публикува видео в социалните мрежи, като за части от секундата се появява капитана на националния ни отбор.

В неделя Десподов пристигна в Солун да премине медицинските прегледи и да подпише своя договор. Той ще бъде за четири години. Така сделката беше финализирана.

Според различни информации Лудогорец ще получи 3,5 или 4,5 милиона евро за правата на вече бившата своя звезда. През товя лято разградчани се разделиха и с друг нападател за сериозна сума – Игор Тиаго отиде в Брюж за рекордните 7,9 млн. евро. 

Очаква се Кирил Десподов официално да бъде представен като футболист на ПАОК.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.