Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Манчестър Сити е сигурен фаворит срещу Евертън, смята Palms Bet

0
Манчестър Сити - Нотингам Форест
Снимка: БТА / BTA

Мачовете във Висшата лига по време на коледните и новогодишните празници продължават в пълна сила. В сряда, 27.12, предстои интригуващия сблъсък между Евертън и Манчестър Сити от 22:15 часа българско време.

По-рано през сезона на „карамелите“ им бяха отнети десет точки от актива им, но това само ги стимулира допълнително и те направиха отлична серия, в която записаха няколко победи, които ги изкараха извън опасната зона – тимът на Шон Дайш е 17-и с 16 пункта, с една повече от първия под чертата Лутън Таун. Букмейкърът Palms Bet обаче дава сериозно предимство на Манчестър Сити с коефициент от 1.58, докато този за победа на Евертън е 5.66. Ставката за хикс е определена на 4.33. „Гражданите“ пък заемат петата позиция в класирането с 34 точки, но имат два мача по-малко от лидерите заради участието си на Световното клубно първенство, което спечелиха през миналата седмица.

През последните сезони Ман Сити често излиза победител в това съперничество. През миналия сезон „карамелите“ обаче удържаха равенство 1:1 на „Етихад“, но след това загубиха с 0:3 на „Гудисън Парк“. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. Последният успех за Евертън над шамипоните датира още от първия сезон на Хосеп Гуардиола начело на „гражданите“ – през януари 2017-а година, когато мърсисайдци разбиха съперника си с 4:0.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.