ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet с голям жест към Левски

0
Левски
Снимка: Twitter

Генералният спонсор на Левски – Palms Bet, ще преотстъпи мястото върху екипите на представителния отбор, за да може да изгреят изконните клубни ценности. Така както преди година, на фланелката на Левски няма да фигурира логото на генералния спонсор, а клубен лозунг.

Преди година на гърдите си футболистите на Левски носеха лозунга „Левски е вечен“, с който стигнаха и до историческия триумф за Купата на България. От Palms Bet вярват, че този девиз е обединил „синята“ общност и е дал тласък за историческия успех.

Новата фланелка на Левски е посветена на 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов. Тя ще бъде пусната в продажба в петък, 10 февруари. Първият мач с новия екип на „сините“ пък ще бъде срещу Черно море в събота на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.