Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet с добри коефициенти за Алавес – Севиля

0
Иско Севиля
Twitter

Отборите на Алавес и Севиля се изправят един срещу друг в осминафинален мач от турнира за Купата на Краля в Испания. Двубоят на „Ещадио Мендизороца“ ще се проведе във вторник, 17.01, от 22:00 часа българско време.

Букмейкърът Palms Bet дава високи ставки и за трите възможни изхода. Коефициентът за победа на домакините в редовното време е 3.81, докато този за гостите е 1.85. Равенството пък е оценено на 3.54. Специалният palmsbet бонус увеличава драстично шансовете ви за печалба.

„Бяло-сините“ отстраниха Лейда (0:1), Мерида (0:1) и Валядолид (1:0), за да се доберат до осминафиналите. Играчите на Луис Гарсия Плаза спечелиха само един от последните си пет двубоя в Ла Лига 2, допускайки 6 гола. През миналата кампания Алавес отпадна от надпреварата във втори кръг от третодивизионния Линаерс.

„Андалусийците“ се справиха с Веларед (0:2), Торемолинос (0:3) и Линарес (0:5), за да бъдат сред последните 16 отбора. Възпитаниците на Хорхе Сампаоли спечелиха само една от последните си пет срещи в елита на Испания и вкараха 6 гола. Севиля отпадна на осминафинал от бъдещия носител на трофея Бетис при последното издание на Купата на Краля.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.