Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet дава предимство на Франция в сблъсъка срещу Нидерландия

0
Германия - Франция
Франция (Снимка: БТА)

Квалификациите за UEFA EURO 2024 навлизат във все по-решаваща фаза и всеки един мач до края може да бъде от огромно значение. В един от най-чаканите сблъсъци от този кръг един срещу друг се изправят Нидерландия и Франция в петък, 13.10, от 21:45 часа на „Йохан Кройф Арена“ в Амстердам.

„Петлите“ са без грешка до момента и на практика са се класирали за първенството в Германия. Те са на първо място с 15 точки от пет мача. Букмейкърът Palms Bet дава коефициент от 3.10 за победа на домакините, докато този за световните вицешампиони е 2.25. Ставката за хикс е определена на 3.50. „Лалетата“ заемат второто място и ще се опитат да спрат перфектната серия на Франция. Те имат актив от девет точки, събрани след изиграването на четири срещи.

Франция има значително предимство в мачовете им в последно време. Те са спечелили четири от последните пет срещи. Нидерландия има една победа в този период. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви. Последната среща между двата тима беше на 24 март тази година. Тогава Франция се наложи с 4:0 в Париж.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.