Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Джокович е супер фаворит срещу Фриц на 1/4-финалите в Ню Йорк според Palms Bet

0
Новак Джокович
Снимка: БТА / BTA

Последният за годината турнир от Големия шлем – US Open, навлиза в решителната си фаза. От вторник, 05.09, стартират ¼-финалите при мъжете и жените. Любопитни сблъсъци не липсват, а фаворитите за спечелването на надпреварата отпадат един по един.

В един от най-очакваните двубои се изправят представителя на домакините – Тейлър Фриц, и рекордьора по отличия от турнирите в Големия шлем – Новак Джокович. Букмейкърът Palms Bet дава сериозно предимство на сръбската звезда с коефициент от 1.15, докато този за първата ракета на САЩ е 5.75. Това ще бъде осми мач между двамата, като до този момент Джокович е безапелационен, тъй като е спечелил всичките поредни седем срещи и е загубил едва два сета.

До този момент на турнира 25-годишният Фриц отстрани сънародника си Стив Джонсън, Хуан Пабло Варияс, Якуб Менсик и Доминик Щикер. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви. От своя страна, Джокович надделя над Александър Мюлер от Франция, Бернабе Сапата Миралес от Испания, сънародника си Ласло Джере след обрат от 0:2 сета и хърватина Борна Гоьо.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.