10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet с AI помощник (Bet Buddy) за спортни прогнози

0
Bet Buddy от Palms Bet
Bet Buddy е AI помощник в Спортните Залози, който се интегрира от Палмс Бет

Palms Bet отново вдига нивото на играта. Този път впряга в помощ на играчите изкуствения интелект. Bet Buddy e новият верен помощник в света на спортните залози. С него може да си говорите за любимите отбори, да ви даде прогнози и да получите информация в реално време за предстоящите игри. Този личен спортен гуру е винаги на разположение, когато имате нужда.

Как работи?

Супер просто е. Стартирате чата и питате Bet Buddy каквото искате. Интересува ви как се справя конкретен отбор? Или последните новини около футбола? Любопитни сте в каква форма е определен играч и дали е контузен? Мислите да направите залог, но не сте сигурни кого да подкрепите? Bet Buddy ви отговаря незабавно, като използва огромна база данни. Той ще ви даде прогноза, като я обоснове с конкретна и полезна информация, за да направите своя избор за залог.

С Bet Buddy можете да проведете истински разговор. Той използва наличните данни в глобалната мрежа и усъвършенствани алгоритми, за да прогнозира резултатите от срещите, като взема предвид всички фактори – от тактиката и формата на отбора до метеорологичните условия и физическата форма на играча. Bet Buddy представя накратко и разбираем цялата информация, която по принцип отнема часове, за да бъде събрана.

На всичкото отгоре обяснява и защо прави конкретната прогноза. Все едно говорите с професионален анализатор, който познава отлично играта и е на разположение 24/7.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Nostrabet.com
Nostrabet.com
№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.