Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Палмите вещаят успех на Интер в първия осминафинал

0
интер ромелу лукаку
Снимка: БТА

Отборите на Интер и Порто се изправят един срещу друг в сряда в първи осминафинален мач от Шампионската лига. Двубоят на „Джузепе Меаца“ в Милано е с начален час 22:00 часа българско време.

Букмейкърът palmsbet дава очаквано предимство на домакините. Коефициенът за победа на италианския тим е 1.78, докато този за гостите е 5.45. Равенството пък е оценено на 3.64.

Играчите на Симоне Индзаги завършиха на второ място в група „С“ зад отбора на Байерн Мюнхен. „Нерадзурите“ спечелиха домакинствата си срещу Барселона и Виктория Пилзен без да допускат голове, но загубиха от „баварците“ с 0:2. Носителите на Суперкупата на Италия спечелиха 4 от последните си 5 официални мача и се намират на второ място във временното подреждане в Серия „А“.

Футболистите на Сержио Консейсао финишираха на първо място в група „В“. „Драконите“ победиха у дома Байер Леверкузен и Атлетико Мадрид, но загубиха с 0:4 от Брюж. Шампионите на Португалия са в серия от пет поредни победи във всички турнири и се намират на второ място в класирането в Примейра Лига. Това ще бъде пети сблъсък между двата тима в Шампионска лига, като Порто има една победа и две загуби.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.