Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Отложиха Атлетико – Севиля заради извънредно положение

0
Атлетико Мадрид
Снимка: БТА

Мачът от четвъртия кръг на Ла Лига между Атлетико Мадрид и Севиля е отложен заради риск от наводнение в испанската столица, съобщават от испанската футболна федерация в неделя.

„Изправени сме пред извънредно положение с климата в Мадрид. Президентът футболната централа, спортният министър, както и ръководствата на двата клуба решиха да отложат двубоя. Новата дата за провеждане на мача ще бъде обявена съвсем скоро“, съобщиха от Ла Лига.

Кметът Мадрид пък призова жителите на града да останат по домовете си заради опасността. Оказва се, че валежите са рекордни за последните 49 години в областите на Мадрид, Ла Манча и Андалусия.

До момента Атлетико върви на второ място в класирането със 7 точки, колкото имат и отборите на Барселона, Жирона и Кадис. Реал Мадрид е първи с пълен комплект от 12 т.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.