Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

От трети опит: Пари Сен Жермен с първа победа при Луис Енрике

0
Килиан Мбапе, ПСЖ
БТА

Френският първенец ПСЖ се наложи над приятната изненада от миналата година и подгласник Ланс с резултат 3:1 в мач от третия кръг на Лига 1.

Новото испанско попълнение Марко Асенсио откри резултата за домакините в края на първата част.

Суперзвездата на тима Килиан Мбапе удвои в 52-ата минута аванса на „принцовете“, а в продължението отново световният вицешампион се разписа, правейки преднината на парижани класическа.

Гиловоги в 95-ата минута вкара почетно попадение за „жълто-червените“.

Пари Сен Жермен събра 5 точки след първите три кръга във френската Лига 1, докато Ланс е само с 1 пункт и за момента далеч не се радва на добър старт на кампанията си.

Успехът е и първи в шампионата за новия треньор на столичния тим Луис Енрике, който до момента бе с две равенства от два мача.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.