ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

От МВР за полицейския произвол: Няма да търпим комплексарщина

0
Протест
Снимка: БТА

Главният секретар на МВР Живко Коцев даде ясно да се разбере, че всеки полицай, който е преминал своите правомощия по време на протеста срещу БФС, ще носи дисциплинарна отговорност.

„Ще им бъде потърсена дисциплинарна отговорност и ще сезираме прокуратурата. Нетърпими сме и при незаконна употреба на помощни средства и сила от полицейски служители. Където има данни за престъпление ще сигнализираме прокуратурата“, каза Коцев пред журналисти.

„Българските граждани трябва да бъдат защитени и ние не можем да бъдем пасивни за това, че някой трябва да прояви своята комплексарщина или мъжество.

Предлагам им това да го правят в библиотеките, спортните зали, да решават задачи, казуси… По този начин да изливат напрежението и агресията. Това събитие беше свързано с изключително напрежение и все още го анализираме“, добави още той.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.