ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

От Ювентус: Погба няма да играе до края на сезона

0
Пол Погба
БТА

Французинът, който е световен шампион от 2018 година, е преминал тази сутрин медицински прегледи, след като късно снощи напусна терена срещу Кремонезе. Това се случи в средата на първата част в домакинския сблъсък с „гриджоросите“, който бе спечелен с 2:0 с попадения на Николо Фаджоли и Бремер.

Двубоят срещу новака в Серия А бе първи от близо 400 дни като титуляр за Погба, който през лятото дойде в Торино от Манчестър Юнайтед.

“Диагностичните тестове, които Пол Погба претърпя тази сутрин, показаха нискостепенна травма на ректус феморис на лявото му бедро. Играчът вече започна рехабилитационна програма”, съобщиха от Ювентус в официалния си уебсайт и Туитър.

Oчаква се Погба да е извън игра за поне 20 дни – а това означава, че ще е извън терените до края на сезона и няма да може да помогне на италианския колос да се пребори окончателно за местата, даващи право на участие в Шампионска лига догодина.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.