ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

От екипа на Бербатов: Прозрачните от Бояна крият тайната си схема

0
Борислав Михайлов
БТА

Кандидатът за президент на БФС – Димитър Бербатов и екипът му зададоха три неудобни въпроси към ръководството на БФС и неговия Изпълком.

От страницата „Р-Еволюцията е тук“ заявиха, че „отличниците от Бояна“ крият списък с изключените 41 клуба на последното заседание на ИК. А по този начин се продължава тенденцията да се крие схемата на Централата.

Екипът на Бербатов попиита кои са изключените 41 клуба и защо членовете на Изпълкома са се подписали под „удобен празен списък“ с „неудобни клубове“, както и защо не се споменава след заседанието на ИК към БФС, че са били изобщо изключвани клубове.

От екипа на Бербатов определиха ситуацията като поредната каша от „парадиращите с лоялност“ управници на българския футбол.

Ето и трите въпроса на екипа на Бербатов към БФС:

  • Кои са изключените 41 клуба?
  • Защо в решенията от заседанието на Изпълкома не споменавате и дума за изключените клубове?
  • Отделно си остава и въпросът към членовете на Изпълкома: Не ви ли е поне малко гузно, че гласувате изключване от системата на БФС на клубове, без дори да са ви предоставили имената им?

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.