ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

От Ботев Пловдив: Трибуна „Изток“ вече има седалки

0
Стадион Христо Ботев, трибуна Изток
БТА

Строежът на стадион „Христо Ботев“ напредва с умопомрачително темпо. От „жълто-черния“ клуб се похвалиха, че трибуна „Изток“ на Колежа на практика е готова.

Всички седалки на източната трибуна са наредени, като на тях е изписано „Ботев 1912“.

Това стана след като собственикът на фирмата-строител на Колежа – Илиян Филипов, вкара свои служители, които с помощта на феновете наредиха седалките едва за 3-4 дни.

Вече се разчертава и пробива на Сектор А, за да може от утре да започне монтирането на седалките и на този централен сектор.

По първоначални прогнози Ботев Пловдив трябва да открие стадион „Христо Ботев“ в края на април в двубой срещу столичния гранд Левски.

Любимото на ботевистите съоръжение е предвидено да бъде въведено в експлоатация с четири напълно покрити трибуни и 18 000 седящи места. Това каза на специална пресконференция преди около 20 дни и Илиян Филипов.  

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.