50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Основен футболист на ЦСКА се завръща в състава

0
Иван Турицов
БТА

ЦСКА вече излезе в няколкодневна ваканция покрай международната пауза. „Армейците“ посрещнаха и това прекъсване като лидер в шампионата, а добрите новини в „червения“ лагер не спират.

Старши треньорът на тима Саша Илич ще може да разчита със сигурност на Иван Турицов от април нататък. Очаква се още в четвъртък десният краен бранител да поднови тренировки.

Националът на България, който ще изпусне този лагер на тима и първите евроквалификации, получи контузия по време на двубоя със Септември в края на февруари, спечелен с 1:0.

Тогава от Борисовата градина обявиха, че е разтегната връзка на коляното за футболиста.

Иван Турицов

Турицов се размина без медицинска интервенция, но изкара интензивен курс процедури. Не е ясно дали десният бранител ще играе в контролата със Спортист Своге на 26 март.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.