ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Осем забавни момента с великата „осмица“ на България

0
Христо Стоичков
Христо Стоичков с екипа на Барселона.

Днес рожден ден празнува великият Христо Стоичков. Обичан е от милиони хора по цялата земя, несъмнено един от най-известните българи. 

Част е от „Дрийм тийма“ на Йохан Кройф в Барселона, боготворен от феновете на ЦСКА… но в следващите редове ще разгледаме забавната му страна. Ицо е непоправим зевзек, а ако има нещо – винаги ще го каже право в лицето на всекиго. 

Започваме с уроци на покойния Кройф на въже. Камата умее да вкара на всеки вратар в света по това време, но нидерландецът иска твърде много от него на въпросната тренировка…

Крилата фраза от незабравимото Световно първенство в САЩ 1994 година, на което именно Стоичков е голмайстор. 

В четвъртфиналите България отстранява един от големите фаворити – Германия. Ето коментара на Христо по този повод. 


Следващата снимка е от Вечно дерби, в което Христо Стоичков излиза с номер 4 на гърба. Причината: четирите гола във вратата на Левски в предходния мач между двата столични гранда – 7 април 1990 година .

Христо Стоичков

Ето и реакцията му при паса към Ромарио за гол във вратата на Манчестър Юнайтед. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.