ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Орманджиев реалист: Трябва да вдигнем класата във всяка зона

0
Стоян Орманджиев
Снимка: lap.bg

Единият от двамата изпълнителни директори на ЦСКА – Стоян Орманджиев, коментира актуалните теми в отбора след края на сезона. 

„Преживяват се тези неща, но е много тежко, защото беше емоционален и напрегнат сезонът. В по-голямата част от него бяхме и на първо място. Два мача преди края държахме съдбата си в своите ръце, но за съжаление не успяхме да изпълним основната си цел – да станем шампиони. Въпреки че имаше много положителни нещо по време на сезона, в крайна сметка, когато не си спечелил трофей или Купата, няма как да кажеш, че си свършил работата, когато говориш от името на ЦСКА“, Орманджиев сподели за „Дарик“. 

„Включих се в движение в този емоционален и луд сезон. Бързо свикнах, а и нямах голям избор, защото важните мачове идваха един след друг. Още след първите двубои напипах ритъма, но много исках още през първата година да се поздравим с трофей. За съжаление, не се случи. Никога не казвай никога, имаме прекрасната основа да надградим“.

ЦСКА

„Много се изговори за страничните фактори, но на мен ми иска да гледаме нашата градинка. Самият факт, че два кръга преди края държахме съдбата си в нашите ръце и там за мен изпуснахме титлата. Тези двубои с преките конкуренти, аз си мислех, че там можем да вземем необходимата преднина и да влезем в плейофите с едни гърди напред“, продължи той.

„Никога не е стояло на въпрос дали Саша Илич остава или не. Той си има договор, а и ние сме много доволни от него. Успя да изгради един прекрасен колектив в отбора. Изключително лесно се работи с него и с неговия щаб – имат манталитета на победители такъв, какъвто подхожда на ЦСКА.“

„Процесът на селекция е много е дълъг, а дори трансферният прозорец не е отворил. Разбира се, ще се опита да надградим над състава, който исмаме. За да станем шампиони и да имаме добри резултати в евротурнирите, то трябва определено да вдигнем класата и нивото във всяка една от зоните на терена“, призна Стоян Орманджиев.

Сектор Г фенове на ЦСКА ултраси

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.