ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Орманджиев за Сепси: Не е лек съперник, но ще гостуваме наблизо

0
Стоян Орманджиев
Снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на ЦСКА – Стоян Орманджиев, коментира жребия на „червените“ за Лига на конференциите, който ги прати срещу румънския носител на купата Сепси. Шефът на „армейците“ сподели пред „Тема Спорт“, че е можело да се падне и по-лек съперник, с оглед факта, че ЦСКА бе поставен, но в никакъв случай не е и тежък противника. Орманджиев заяви, че Сепси трябва да бъде отстранен, защото столичният гранд има големи амбиции.

„Не случихме на лек съперник, с оглед на това, че бяхме поставени, а се паднахме с носителя на купата на Румъния в последните две години. Турнирен боец. Няма да ни е лесно, но в същото време не трябва да бъдем прекалено респектирани, тъй като имаме сериозни амбиции за следващия сезон. Все пак ние сме ЦСКА и имаме традиции в евротурнирите“, заяви Орманджиев.

Той допълни, че има достатъчно време – повече от месец, за да може ЦСКА да се запознае със съперника си, а отделно от това логистично, дестинацията е добра, тъй като може повече фенове да гостуват в северната ни съседка. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.