ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Опитен защитник си тръгва от Лудогорец

0
Игор Пластун
Снимка: LAP.bg

Опитният защитник Игор Пластун е информирал ръководството на Лудогорец, че иска да напусне.

Досега през сезона 33-годишния бранител е записал едва седем мача за „зелените“, както и една изява за дубъла на тима във Втора лига. Той не се ползваше с много доверие и от Ивайло Петев, и от заменилия го Георги Дерменджиев.

Според украинската медия „dynamo.kiev.ua“ Пластун е взел окончателно решение в търсене на отбор, в който ще играе по-често.

Последният мач на Пластун за Лудогорец е загубеното с 0:1 гостуване във Варна срещу Черно море. В него украинецът си изкара червен картон в добавеното време.

Пластун в момента кара втория си период в Разград. Украинецът дойде през 2021 година, а между 2016 и 2018 също бе част от „зелените“. Преди пет години Пластун бе продаден на белгийския Гент за три милиона евро. В Белгия бранителят изкара три сезона, след които се върна в Лудогорец.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.