Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Онана пое отговорнст за загубата от Байерн

0
андре онана манчестър юнайтед
Снимка: БТА

Вратарят на Манчестър Юнайтед – Андре Онана, се извини за представянето си в мача срещу Байерн Мюнхен от първи кръг на Шампионска лига. 27-годишният камерунски национал допусна 4 гола в мача и имаше основна вина за откриващото попадение на Лирой Сане. След мача африканският вратар, който се присъедини към „червените дяволи“ това лято пое вината за загубата.

„Аз съм отговорен, заради мен не спечелихме мача“, заяви Онана.

„Трябва да се поуча от грешките си. Имам много да доказвам, защото началото на престоя ми тук не е никак добър. Подведох целия отбор.  Днес беше един от най-лошите ми мачове и е трудно, защото имаме големи амбиции, много голям клуб сме и искаме да спечелим всичко“, заяви Онана.

Вратарят е допуснал 14 гола в първите си 6 мача за Юнайтед във всички турнири.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.