Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Олимпик Марсилия скъси дистанцията спрямо ПСЖ

0
алексис санчес олимпик марсилия

Отборът на Олимпик Марсилия спечели гостуването си на Реймс с 2:1 в последен мач от 28-ми кръг на френската Лига 1. След като по-рано през деня Пари Сен Жермен допусна изненадваща загуба у дома, „фокейците“ излязоха пределно мотивирани и си тръгнаха с трите точки от ст. „Аугуст-Делон“.

Играчите на Уилям Стил откриха резултата в 13′ чрез Фоларин Балогун, но гостите съумяха да обърнат развитието на мача в своя полза още преди края на първото полувреме. В герой за Марсилия се превърна Алексис Санчевс, който реализира на два пъти в 16′ и 29′.

Така възпитаниците на Игор Тудор се върнаха на второто място във временното класиране и вече имат 59 точки, на 7 от лидера ПСЖ. Реймс остава са 9-и с 43 пункта.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.