ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Оливер Кан с много сериозна закана към Мануел Нойер

0
Оливер Кан
БТА

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен – Оливер Кан, критикува остро капитана Мануел Нойер. Контузеният страж възнегодува сериозно срещу решението за уволнение на треньора на вратарите Тони Тапалович, който му е близък приятел и работи с него от Шалке.

Нойер заяви следното за уволнението: „Този удар ме разтърси изключително много. Дойде като гръм от ясно небе. И за Тони бе така. Изобщо не разбрах това решение. Наистина ме свали на земята. Осъзнавам, че може да прозвучи сякаш не съм обективен, защото ми е приятел. За мен това беше удар, когато вече бях на земята. Усетих го сякаш ми изтръгват сърцето. Това беше най-бруталното нещо, което ми се е случвало в кариерата. А съм преживявал много“, каза 36-годишният вратар в интервю.

Кан не остана щастлив от коментарите на Нойер, заявявайки, че 36-годишният вратар се чувства лично засегна и коментарите му не кореспондират с отговорността му като капитан на баварците. Още повече, че мнението му е преди най-важната част от сезона.

„Нашият треньор на вратарите Сеп Майер се почувства зле третиран от Германския футболен съюз през 2004-а година и се стигна до раздяла. Бях работил със Сеп от години и имахме приятелски взаимоотношения. И аз бях разочарован по онова време и бях ядосан. Но общите цели бяха по-важни от личните ми в случая. И поради тази причина реших да не говоря открито по темата. Мануел направи сега точно обратното“, заяви още Кан, който даде заявка за „много сериозен“ разговор с Нойер.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.