ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Олимпик Марсилия изпусна победата в самия край

0
alexis sanchez

Олимпик Марсилия бе на две минути от това да продължи борбата за първото място с Пари Сен Жермен, но „фокейците“ изпуснаха сигурна победа в самия край на домакинството им на Страсбург в мач от 27-ми кръг на френската Лига 1. Двубоят на „Стад Велодром“ завърши 2:2, а домакините играха с човек по-малко от 29′, когато Леонардо Балерди получи директен червен картон за задържане на противников играч от позицията на последен в защита.

Въпреки това, въпитаниците на Игор Тудор поведоха в 49′ чрез Шансел Мбемба, а в 76′ Алексис Санчес бе точен от дузпа. Всичко изглеждаше решено, но Жан-Еду Ахолу попари домакините в 88′ и 89′ минути, вкарвайки изключително ценни попадения за играчите на Фредерик Антонети в битката за оцеляване.

Олимпик остава на втора позиция във временното класиране с 56 точки, на 10 зад лидера ПСЖ. Страсбург пък излезе от зоната на изпадащите и вече е на 15-о място с 23 точки, толкова колкото има и намиращият се в „червената зона“ отбор на Оксер.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.