50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Официално: Жоао Кансело е играч на Байерн Мюнхен

0
Жоао Кансело, Хасан Салихамиджич
БТА

Германският колос Байерн Мюнхен официално обяви привличането на португалския бранител Жоао Кансело, който ще играе с номер 22. Крайният защитник идва под наем при баварците от английския доминант Манчестър Сити до края на сезона. Байерн ще може да привлече Кансело за постоянно през лятото. Това ще стане с опцията, която има клубът, а тя е малко под 70 млн. евро.

28-годишният португалец е пожелал да напусне „Етихад“ изневиделица след скандал с мениджъра Хосеп Гуардиола. За „гражданите“ ибериецът изигра 154 мача и вкара 9 гола.

„Много сме щастливи, че Кансело вече е част от Байерн. Взехме го под наем, но имаме възможност да подпишем за постоянно с него през лятото. Убеден съм, че Жоао ще ни помогне в следващите месеци, когато ще искаме да печелим титли“, каза спорният директор Хасан Салихамиджич.

„Байерн е страхотен клуб, един от най-добрите в света. За мен е огромна мотивация да играя с тези изключителни играчи. Знам, че този клуб, този отбор живее за титли и печели титли всеки сезон. Воден съм от глада за успех и ще дам най-доброто от себе си за Байерн“, бяха първите думи на Кансело като играч на гранда от Мюнхен.  

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.