ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Официално: Преслав Боруков не е футболист на Локомотив Пловдив

0
Преслав Боруков
Снимка: lap.bg

Локомотив Пловдив и Преслав Боруков прекратиха договора по взаимно съгласие. Нападателят вече е свободен агент и ще си търси нов отбор. 

Като довод за разтрогването от клуба посочиха, че той няма да попада в сметките на старши треньора Александър Томаш. Локомотив благодари на Боруков и му пожела в бъдеще успехи в личен и професионален план. 

Младокът взе участие в 18 мача за Локо от началото на сезона, в които вкара три гола. Преди това беше свързан с Левски, но така и не подсили вековниците. 

Интерес към него има от два отбора от родния елит. Предстои обаче да разберем дали няма да се завърне в чужбина. Преди да заиграе у нас имаше престой в Унгария, а преди това в Англия. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.