ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Официално от Лацио: Имобиле е с контузия

0
Чиро Имобиле
БТА

Нападателят на Лацио – Чиро Имобиле, ще бъде извън игра известно време заради разтежение на бедрото, съобщиха от римския гранд.

Италианският стрелец получи травма при победата срещу Сасуоло с 2:0 в неделя. Той напусна терена срещу „неровердите“ принудително още в 15-ата минута.

„Орлите“ съобщиха, че Чиро е преминал необходимите тестове в клиника в Рим, които са потвърдили разкъсване на сухожилие. От клуба не уточниха колко дълго ще продължи възстановяването, но се очаква да бъде около 20 дни.

Имобиле вече е започнал физиотерапия и ще бъде под наблюдение всеки ден.

През следващите няколко дни ще бъдат направени още допълнителни тестове, за да има по-ясна представа колко време ще отсъства 32-годишният Имобиле.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.