ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Официално: Нестор Ел Маестро се завърна в ЦСКА

0
Нестор Ел Маестро
Facebook.com

ЦСКА официално обяви, че Нестор Ел Маестро е новият треньор на тима. По-рано през деня „армейците“ съобщиха за раздялата с досегашния наставник Саша Илич, въпреки че новината бе известна още от вчерашния следобед.

Сръбският наставник с британски паспорт се връща на „Българска армия“, след като беше начело на тима между юни 2018-а и февруари 2019-а.

Ел Маестро пристига в България със своя брат Никол и Борян Стаматович – това ще е неговият щаб. Към тях двамата ще се присъедини и още един помощник.

Треньор на вратарите остава Стоян Колев. Договорът на целия щаб е за една година с опция за удължаване.

„Червените“ информираха, че благодарят на Ел Маестро за бързата реакция и моменталното му пристигане в България. Той ще изведе отбора в реванша срещу Сепси.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.