ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Официално: Лудогорец привлече бивш защитник на Локомотив (Пловдив)

0
Диниш Алмейда
Ludogorets.com

Лудогорец обяви на сайта си, че е реализирал първия си зимен трансфер. 11-кратните шампиони на България привлякоха португалския защитник Диниш Алмейда, който е познат в България от престоя си в Локомотив (Пловдив). Ръководството на „зелените“ завърши успешно преговорите с белгийския Антверп, където за последно игра бранителят.

Междувременно Алмейда премина медицинските изследвания и фитнес тестовете си в столицата София. 27-годишният играч ще се присъедини към Лудогорец в понеделник, когато отборът пътува за Турция, където ще остане на лагер до 4 февруари.

„За мен е привилегия да бъда част от Лудогорец. Трансферът ми в клуба е голяма крачка напред в кариерата. Вярвам, че ще оправдая доверието на колегите ми и феновете“, заяви Алмейда.

В кариерата си до момента Диниш Алмейда е играл за Беленензес, Брага, Ксанти, Реус Депортиу в родината си, „смърфовете“ в България и белгийския Антверпен.

Централният защитник има и три мача за младежкия национален отбор на Португалия.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.