ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Официално: Крумовград с трети трансфер преди дебюта в елита

0
Серкан Юсеин
Facebook.com

Полузащитникът Серкан Юсеин бе представен като ново попълнение на дебютанта в efbet Лига Крумовград.

Халфът бе спряган за Черно море Варна и Хебър Пазарджик, но в крайна сметка предпочел да продължи кариерата си при „жълто-сините“.

Юсеин е юноша на Ботев Пловдив, като сега с тима от Крумовград ще може да играе на базата, на която е растял – тази в „Коматево“.

Освен на „канарчетата“, Юсеин е защитавал цветовете Лудогорец, Царско село и ЦСКА 1948, преди да се озове в Берое. През последния сезон той бе сред основните футболисти на „зелените“ в борбата за спасение, която в крайна сметка завърши благополучно, макар и през бараж.

Юсеин е третото ново попълнение за Неманя Миланович и неговия тим. Първите двама нови бяха Божидар Кацаров и Александър Георгиев, които дойдоха от Локомотив София и Арда Кърджали съответно. И Юсеин точно като тях пристига със свободен трансфер.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.