ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Септември София официално има нов треньор

0
Иван Гешев
Снимка: Facebook.com/ФК Септември София / FC Septemvri Sofia

Втородивизионният Септември София официално оповести треньорската рокада. Ръководството на клуба и досегашният старши треньор Красимир Балъков постигнаха споразумение да се разделят по взаимно съгласие. Балъков обяви решението се в началото на седмицата и това беше изненадващо на фона на добрите резултати във Втора лига, където тимът на Септември води в класирането.

Балъков пое отбора в края на миналата година, но не успя да го спаси от изпадане. След това обаче направи отличен старт и в момента Септември е на върха с 4 точки преднина във второто ниво и е сочен за основен претендент за промоция.

Сета начело на септемврийци застава треньорът на дублиращия отбор Иван Гешев, който е един от най-успешните специалисти в клубната академия и през последните години бе важна част от развитието и налагането на собствени юноши на професионалната сцена. Под негово ръководство столичани записаха името си като първия български отбор преодолял първи кръг в Младежката шампионска лига, след като отстранява Академия Футболит от Албания.

„Пожелаваме успех на новият старши треньор на Септември и благодарим на Красимир Балъков за всеотдайната работа, професионализъм и му желаем успехи в новите начинания!“, написаха от Септември.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.