ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Offenders: Всички с шалове в неделя!

0
Фенове на ЦСКА Офендърс
LAP.bg

Ултрас групата на ЦСКА – Offenders, призова всички привърженици да вземат своите червено-бели шалове за историческия мач с Лудогорец в неделя. Една от водещите фракции от Трибуна Сектор Г готви уникално шоу на последната среща на стадион „Българска армия“ в настоящия му вид.

„Подготовката ни за неделя върви по план! Обещаваме ви грандиозно шоу! За реализирането на всичките ни замислени идеи е важно целият стадион да бъде украсен от червено-белите ни шалчета!

Напред, армейци, смело!“, споделиха от Offenders.

Всички места на стадиона отдавня бяха разпродадени. Очаква се страхотна атмосфера, каквато подобава на подобно историческо събитие за най-титулувания български клуб.

Фенове на ЦСКА

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.