Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Община Благоевград няма средства да издържа Пирин

0
Пирин, първа тренировка
БТА

Кметът на Благоевград Илко Стоянов подчерта, че общината няма средства да издържа футболния отбор на Пирин. Община Благоевград получи безвъзмездно акциите на клуба от досегашния собственик Пол Белогур, който се оттегли, но Стоянов е категоричен, че е невъзможно мъжки футболен отбор да бъде издържан от общината.

„Благодаря на Пол Белогур за това, което е направил досега за Пирин. Истината е, че Община Благоевград няма средства за издръжка на мъжки футболен отбор“, заяви Стоянов.

„Организацията и подготовката в ДЮШ са на високо ниво и това се вижда от резултатите, които постигат децата на Благоевград. В същото време мъжкият футбол е скъп бизнес и не е естествено той да се развива от Общината.

В тази връзка искам да се обърна към цялата общественост с призива всеки да помогне с каквото може, за да запазим Пирин, докато успеем да намерим нов собственик на мъжкия отбор!“, добави още кметът.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.