ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Обрат: Меси иска да напусне ПСЖ!

0
Лионел Меси
Снимка: Twitter

Седемкратният носител на „Златната топка“ Лионел Меси предпочита да напусне настоящия си клуб Пари Сен Жермен, твърди журналистът на Foot Mercato Санти Ауна. Аржентинецът е в процес на преговори с парижкия клуб, но обмисля дали да не напусне през лятото.

Според информациите, ПСЖ и Меси са били много близо до споразумение за подновяване на контракта, но в главата на Меси са се зародили съмнения дали това е правилното решение. Сега той желае повече да напусне „Парк де Пренс“, но не на всяка цена.

Меси не изключва и да удължи контракта си с ПСЖ, където премина през лятото на 2021-ва. Аржентинецът обаче предпочита да не остава в Париж след края на настоящия си контракт, който е до лятото.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.