Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Обрат: Мбапе иска да остане в Пари Сен Жермен

0
Килиан Мбапе
БТА / BTA

Килиан Мбапе е решен да остане в Пари Сен Жермен и следващия сезон. Не е ясно как това ще се случи, след като не желае да удължи договора си.

На личния си проф в Туитър той сподели публикация на “Льо Паризиен”, според която  бил желал да премине в Реал Мадрид още сега.

„Лъжи! Колкото са по-големи, толкова повече се разпространяват. Вече казах, че и през следващия сезон ще продължа в ПСЖ, където съм щастлив”, написа Мбапе.

Според Фабрицио Романо от клуба ще искат да го продадат, за да не го изпуснат като свободен агент и без трансферна сума. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.