ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Обявиха дата и място за нов национален протест срещу БФС

0
Протест
Снимка: LAP.bg

На 15 март ще се състои нов национален протест срещу БФС. Това е датата, на която ще се състои и Конгресът за избор на нов президент на футболния съюз.

Организаторът на последния протест, който се проведе на 16 ноември, обяви, че новата дата за протест е 15 март, а мястото е пред хотел „Маринела“, където ще се състои Конгресът.

„15 март 2024 г.! Да спрем измамата заедно! Търсят се “квестори”, които да следят за правилното протичане на Конгреса! Оставка се подаде, но президент на БФС все още е Борислав Михайлов.

Протест БФС

Това означава едно – тези не искат да си тръгват и ще направят всякакви машинации и измами, за да се задържат на власт, затова народът трябва отново да се намеси!

На 15 март, ще се съберем няколко хиляди “квестора”, за да не допуснем от този Конгрес като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната отгоре фигура, която да работи по модела “Борислав Михайлов”, пишат от страницата „Оставка на БФС начело с Боби Михайлов“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.