ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Няма фаворит между Фиорентина и Уест Хем според Спортингуин

0
Фиорентина - Базел
БТА / BTA

Фиорентина и Уест Хем се изправят във финала за Лига на конференциите. Двата отбора бяха считани за фаворити още от началото на надпреварата и напълно заслужено достигнаха до последния мач от надпреварата.

Двата тима имаха своите затруднения по пътя до Прага, ала преодоляха всички препятствия по пътя си. Букмейкърът Sportingwin на практика не дава предимство на никой от двата отбора във финала на третия по сила евротурнир. Победа за „виолетовите“ се оценява на 2.69, а такава за „чуковете“ на 2.70. Равенство в редовните 90 минути е 3.05. Може да се възползвате от своя sportingwin bonus и да заложите на този толкова равностоен финал.

Ирачите на Винченцо Италиано са в страхотна форма в последните няколко месеца и стигнаха финал и в още една надпревара – Купата на Италия. „Чуковете“ пък изпращат доста слаб сезон в английската Висша лига, но в евротурнирите се представят на изключително ниво, достигайки първия си европейски финал от около половин век насам. 

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.