ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Новите нападатели на ЦСКА се отпушиха в контрола

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

ЦСКА победи Литекс с 5:1 в приятелски мач. Голмайстори за 31-кратния шампион бяха Майкъл Естрада, който даде и две асистенции, Данило Асприля на два пъти, Дюкенс Назон и Тибо Вион.

Контролата сложи край на мини-лагера на „червените“ в Тетевен. На него футболистите наблегнаха на физическа подготовка и тактически упражнения, по изричното желание на старши треньора Нестор Ел Маестро.

От юношите на ЦСКА специалистът даде шанс за изява на Лъчезар Иванов, Теодор Апостолов, Кирил Георгиев и Димитър Христов. По-късно днес отборът се прибира в София, а в неделя ще бъде пуснат за ден почивка.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.