Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нова загуба за Ювентус в Серия А (ВИДЕО)

0
Сасуоло - Ювентус
БТА

Италианският колос Ювентус допусна втора поредна загуба в Серия А, след като отстъпи на Сасуоло с 0:1 като гост в мач от 30-ия кръг в италианското първенство.

Единственото попадение в срещата отбеляза Грегъри Дефрел, който се появи като резерва за второто полувреме и вкара в средата на частта.

Юве не показа добра игра и не създаде почти никакви чисти голови ситуации. Тимът инкасира нова загуба след поражението от Лацио в миналия кръг.

В класирането Ювентус е седми с 44 точки – на четири пункта зад Аталанта, който е с мач по-малко. Сасуоло е 10-и с 40 точки.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.