ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нова суха мрежа и три точки за Ювентус

0
мойс кийн душан влахович ювентус
Снимка: БТА

Отборът на Ювентус постигна втори пореден успех в Серия „А“, побеждавайки като гост тима на Специя с 2:0 в двубой от 23-ти кръг на италианското Калчо. „Бианконерите“ не допуснаха гол във втори пореден мач, след като нямаха победа в предишните три последователни срещи от първенството. Играчите на Масимилиано Алегри отркиха резултата в 32′ чрез Мойс Кийн, а второто попадение реализира влезлият като резерва Анхел Ди Мария в 66-ата минута.

Така „Старата госпожа“ се изкачи до 7-мо място във временното подреждане с 32 пункта, на 10 точки от зона Шампионска лига. Специя пък е на 17-о място с 19 точки, но при евентуална победа на Верона над Рома по-късно тази вечер, „орлетата“ ще попаднат в зоната на изпадащите.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.