Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нова схема за трансфера на Меси в Барса

0
Лионел Меси
Снимка: Twitter

Шефовете на Барселона работят върху нов план за завръщането на Лионел Меси. Според „Екип“ това включва участието на Интер Маями, който е част от Мейджър лигата на САЩ. Идеята е американският клуб да подпише с Лео и след това веднага да го даде под наем на каталунците. Преотстъпването може да е за 18 месеца.

Това дава възможност на Барселона по някакъв начин да заобиколи трудните правила, според които може да си върне гениалния играч. Вариант по документи е основната част от заплатата на Меси да се плаща от Интер, което ще улесни Барса.

Клубът от Маями пък ще има възможност след време да разчита на Меси като играч.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.