ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нова победа за Олимпиакос и Везенков в Гърция

0
Александър Везенков
Снимка: уикипедия

Отборът на Олимпиакос с Александър Везенков в състава си продължава да доминира в гръцкото баскетболно първенство при мъжете. Грандът то Пирея спечели гостуването си на Перистери с 87:86 в мач от 13-и кръг на местния шампионат, като това бе 13-а поредна победа за Олимпиакос.

Българското крило отбеляза 8 точки и овладя 9 борби за половин час игра, а освен това открадна една топка. Най-резултатни срд възпитаниците на Йоргос Барцокас бяха Янулис Ларенцакис и Костас Папаниколау с по 13 точки. Олимпиакос продължава да е лидер в класирането с пълен актив от 26 точки, докато Перистери е на 5-а позиция с осем победи и 5 поражения.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.