ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нов провал за Милан в Серия А (ВИДЕО)

0
Удинезе - Милан
БТА

Действащият шампион на Италия Милан допусна ново поражение в Серия А, като този път отстъпи на Удинезе с 3:1 като гост в мач от 27-ия кръг.

Златан Ибрахимович отбеляза гол от дузпа, но това не помогна на тима му да се спаси от поражението. Голове на Перейра, Бето и Ехизибу изведоха Удинезе до втори пореден шампионатен успех.

Милан остава четвърти в класирането с 48 точки, като има две загуби и едно равенство в последните си три мача. Рома може да измести „росонерите“ още в неделя, тъй като е на точка зад тях.

Удинезе пък заема осма позиция с 38 точки. В следващия кръг Милан гостува на лидера Наполи, а Удинезе гостува на Болоня.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.