ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

НКП на Левски: Пълна подкрепа за Ивков и Стоилов

0
НКП позиция
Facebook.com

От НКП на Левски излязоха с позиция след среща с част от ръководството на клуба – Даниел Боримиров, Иво Ивков, Станимир Стоилов, в която се изтъква, че корпоративният модел на управление от външна компания не неприемлив.

Оранизираните запалянковци на „сините“ разговаряха днес на стадион „Георги Аспарухов“ с тримата, а поради ангажименти извън София не присъства мажоритарният собственик Наско Сираков, както и Мило Борисов. Феновете изразиха пълната си подкрепа за Ивков и Стоилов.

„На база на чутото от Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров, присъстващите привърженици се обединихме около тезата, че корпоративният модел на управление, особено когато управляваща корпорация е външна за Левски, е неприемлив. Най-малкото, защото отговорността е силно размита“, пишат от НКП , като заявяват, че на проведената среща с ръководството на клуба са имали възможността да получат отговори на екзистенциални за Левски въпроси.

„Ние искаме Левски да се управлява от левскари, които работят на Герена и носят отговорността лично! Поради тази причина, заявяваме категоричната си подкрепа за пътя, поет от Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. Евентуална смяна на когото и да е от двамата силно ще ни разтревожи“, продължават декларацията си „сините“ фенове.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.